Yes! In de finale van de verkiezing voor de Minister van de Nieuwe Economie! Ongelooflijk bedankt voor alle bemoedigende steun, stemmen, hulp, likes, tips, alle ideeën. Ook voor de 200+ andere kandidaten, we hebben al 16.5 duizend mensen achter ons! Net de Voice of Holland zo.

Zo fijn om weer een luidspreker vast te houden op een podium! Ik ga mijn best doen om zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Politici, ambtenaren, ondernemers, jullie! Voor een écht welvarend, ondernemend Nederland, met échte prijzen en échte winst. Nú is de kans!

Wil jij nog een keer op mij stemmen zodat ik in debat kan met politici? Schrijf je nu in: maandag 25 jan. 16:30-17:00 (event tot 18:30 online) https://bit.ly/3qy7YRE. Als je geen KvKnr. hebt, gebruik 54366992..

PS.: Dit is 2007, toen mobiele camera’s nog korrelig waren. Op een picknicktafel in een park in Amsterdam. We wierven mensen voor een inclusíef festival, o.a. met gebarentalks bij de DJ, diner in het donker met blinde bediening, workshops gegeven door nieuwkomers uit het AZC; het Studentenhaver Festival. Mijn luidspreker was nodig: iedereen stond aan de andere kant bier te drinken bij het grote muziekpodium.. Uiteindelijk hadden we 500 kaartjes verkocht! En ik wist wel zeker dat ik als ondernemer mijn stem wilde verheffen.