Tel wat telt

We tellen niet meer wat telt
En zijn verblind door geld
Laten we dit veranderen
Voor onszelf en anderen
Tel niet alleen geld voor een
Maar ook geld voor iedereen
Tel niet alleen geld als waarde
Maar ook waarde voor mens en aarde

Nu 1,2,3,
Naar een nieuwe economie!

Heb dit gedichtje geschreven. Mensen zeggen vaak dat ik meer Jip en Janneke taal moet spreken. En ik geef toe: we hadden dit boekje niet thuis. Het is al lastige materie. Het is nog lastiger om de juiste woorden te vinden voor de juiste doelgroep. Maar ik blijf m’n best doen om ons verhaal te vesimpelen. Over geld gesproken, uiteindelijk valt het kwartje..

Ps.: De finale voor de Minister van de Nieuwe Economie is vervroegd, om de avondklok.

Wil jij nog een keer op mij stemmen zodat ik in debat kan met politici? Maandag 25 jan. 16:30-17:00 (event tot 18:30 online) https://bit.ly/3qy7YRE. Als je geen KvKnr. hebt, gebruik 54366992..